miercuri, 7 mai 2014

Ted Talk despre facultate

La un moment dat, această studentă propune ca de fiecare dată când profesorul nu vine la curs și nici nu anunță, cheltuielile studenților pentru drumul făcut degeaba să fie decontate din...salariul acestuia :)
Ce părere aveți? În condițiile în care și noi ne întâlnim ocazional cu această problemă și cu nevoia de a recupera în weekend-uri, cum credeți că ar impacta această soluție profesia? Ar fi studenții de acord?


2 comentarii:

  1. Hahaha, cred ca am face ceva bani:) si prin afirmatia asta, ma refer in general la situatia din Romania.
    Serios vorbind, este o situatie nefericita, avand in vedere in special tarile in care sistemul educational este vazut prost, un exemplu cunoscut de toti fiind chiar Romania. Dupa cum am scris in ultimul articol publicat pe blog-ul seizeyourcourse.wordpress.com, in topul celor mai mai nefericiţi elevi şi al celor mai proaste şcoli se afla pe primul loc Qatar, apoi Argentina, Cipru, Grecia, iar pe locul 6, Romania. Este un clasament fata de care nu ar trebui sa ramanem indferenti, sa luam atitudine, atat studentii, cat si profesorii, care sunt, pana la urma, parte din imaginea sistemului educational din care fac parte. (blog: seizeyourcourse.wordpress.com)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amuzanta postare, dar totusi foarte buna. Ar fi interesanta o astfel de decizie, cu atat mai mult cu cat cursurile "ratate" sunt de la ore matinale. Mai mult decat atat, recuperarea in weekend este o metoda ineficienta deoarece incalca timpul liber al studentilor si oricum, nu asista toti la aceasta, cu siguranta( vorbesc din experienta).Astfel, cred ca prin aceasta metoda, profesorii ar reusi sa fie mai atenti si mai punctuali.

      Ștergere